Коледен подарък с кауза: „Сима, сухоземната костенурка“ – книгата, която сприятелява децата с костенурките

За четящите малки и пораснали деца една книга е чудесен коледен или делничен подарък! „Сима сухоземната костенурка“ е особено подходяща за децата, защото ги запознава с един непознат свят. Това е истинска история на костенурка, преживяваща редица вълнуващи и опасни приключения, видяни през нейния поглед. Историята е изпъстрена с вълнуващи обрати и опасности. В нея всичко е истинско – случките, героите,  събитията, обкръжаващата действителност.

Историята започва със самото излюпване на малко костенурче, което израства в своя горски рай. След като гората е опожарена то оцелява и се впуска в търсене на нов дом. Пътят на Сима е осеян с опасности. Тя среща неприятели, но и доброжелатели, споделя своите страхове, тъга, но и радост и надежди. Книгата е синтез на най-често срещаните проблеми пред това симпатично диво животно. След като изживеете всички трудности, пред които се изправя Сима, ставате завинаги приятел на костенурките.

Поставете тази книга под елхата и зарадвайте дете. Можете да си я поръчате от нас и по този начин да подкрепите лечебната работа на Центъра за костенурки.

„Сима, сухоземната костенурка“ е преведена на английски, немски и руски език. Вземете я сега с коледно намаление.

Related Posts

Вашият коментар