За туроператори

.

.

Организиране на групови посещения на Центъра за костенурки

.

Центърът за костенурки подава ръка на експерти от туристическия сектор за съвместна работа и партньорство! Работата ни е в сферата на екологичния туризъм, с фокус сухоземните костенурки. Програмите ни за наблюдение на костенурки (влечугите и земноводните изобщо), обхващат района около центъра, защитени зони и живописни места по цялото Черноморие. Ако сте заинтересувани, сте добре дошли да ни посетите, да рекламирате нашия център, заедно да привличаме по-широк кръг от хора и да осъществяваме организирани посещения.

.

.

Организиране на детски и младежки групови посещения

.

Центърът за костенурки посреща организирани детски групи от училища и детски градини като модул от пролетните или есенните зелени училища или като еднодневна обучителна програма. Работим и с организатори на летни училища за деца на море, като интересна и образователна част от тяхната програма. Посещението при нас дава възможност на децата да се докоснат до костенурките, да се запознаят с начина им на живот, с грижите по тяхното отглеждане, лекуване и освобождаване в природата. Възможни са излети в околностите в търсене на костенурки и други животни. Посещението и контакта с костенурките оставя траен спомен у децата и разпалва любовта им към природата.

.

Всяко посещение става с предварителна заявка и записване, най-малко 10 дни преди датата на мероприятието. При детските групи е необходимо да уточним предварително броя на децата, тяхната възраст, както и заниманията им по време на посещението. Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *